Stoppen met roken: makkelijk met Hypnotherapie?

Wil je voorgoed stoppen met roken met hulp van een alternatieve methode zonder medicatie? Dankzij Hypnotherapie is stoppen met roken nu haalbaar en zelfs gemakkelijk ook om het vol te houden. Deze vooral aangename manier is bovendien effectief bewezen. Stoppen met roken met hulp van Hypnotherapie: je hebt er misschien zelfs wel eens iemand over gehoord? Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat en hoe dit ook jou kan helpen? Ben je er klaar voor?

Stoppen met Roken is zelfs gemakkelijk gemakkelijk en aangenaam dankzij Hypnotherapie

Hypnose om van het roken af te komen

Waarschijnlijk heb je al wel eens een poging gedaan om te stoppen, of begin je er al niet aan omdat je weet hoe hardnekkig een verslaving kan zijn. Waarom lukt het niet om zelf te stoppen? Hoe zit dat nou toch met die diepliggende patronen, ja die slechte gewoonte waar niet zomaar aan te sleutelen valt? of toch? Het antwoord is o.a. te vinden in ons hoofd; namelijk in ons menselijk brein… en je komt hier middels hypnose.

Hoe werkt dat?

Het gebied in ons brein waar gewoontes zijn ingesleten is de rechterhersenhelft. Terwijl je dagelijks juist als je in lichte of sterkere mate in stress cirkels ronddraaft je juist meer linkerhersenhelft georiënteerd bent. Dit gebied is dan actief. Terwijl de diepliggende gevoelens juist rechts zitten. Daar kom je dus zelf vanuit je dag bewustzijn niet zo maar bij. (we moeten de logica, en de criticus omzeilen en dealen met bergen beperkende overtuigingen. Gelukkig lukt het wel om van roken af te komen middels Hypnotherapie.. want met hulp van Hypnose roepen we een prettige vorm van trance op zodat je kunt ontspannen en je brein als het ware overspringt qua aandacht van je linker naar je rechterhersenhelft. Rechts zit de sleutel…  waar je wonderen vindt en het gebied van je totale welbevinden betreedt!

Zelfhypnose om effectief een niet-roker te worden, blijven & zijn!

Je leert al snel Zelfhypnose toe te passen; zodat je jezelf effectief kunt helpen tussen de sessies door, waardoor de therapie korter duurt. Je levert dan ook een belangrijke bijdrage aan het overwinnen van je rookverslaving. Het is niet een trucje van een therapeut. Ook na het beëindigen van de therapie kun je jezelf prettig verder helpen en is je verantwoordelijkheid hiervoor goed te hanteren. In de therapie gaan we met aandacht zogezegd terug in de tijd om dingen anders aan te pakken en beïnvloeden positief jou fundamentele houding.. die doorwerkt in jouw gewenste richting (de toekomst als blije niet roker)

Voordelen van Hypnose bij verslavingen

Dankzij Hypnotherapie kun je contact maken met diepe lagen in jezelf en wordt er op een krachtige wijze het gewenste verschil gemaakt. Dankzij Hypnose leer je hoe je met diepe rust therapeutisch omgaat. En vanuit deze nieuwe relaxte staat van zijn gaan we samen heel effectief, snel, prettig de overstap maken van je linker hersenhelft naar je rechterhersenhelft. Om hier invloed uit te oefenen bij de kern. Effectief, snel, liefdevol, maak je impact zoals je het echt wilt, wat doorwerkt op meerdere vlakken. Dit is het grote voordeel van werken met Hypnose om verslavingen te doorbreken: het heeft geen bijwerkingen, enkel toffe neven effecten zoals:

  1. Verbetering van je zelfvertrouwen,
  2. vermindering van stress,
  3. overwinning van niet al te sterke angsten,
  4. en het helpt ook bij het verwerken van onderliggende oorzaken.

Nadelen van Hypnose bij verslavingen

Je moet het wel echt willen.. en er klaar voor zijn. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk om enigszins in een rustig vaarwater te zitten en voldoende zelfliefde te bezitten zodat je ook echt “JA” kunt zeggen tegen een verdiepend proces in jezelf met Hypnotherapie. Uiteraard kost een sessie wel geld, ook al wordt een sessie gedeeltelijk vergoedt vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekering. Gelukkig weegt een investering in jezelf bij lange na niet op tegen de kosten die je maakt als je een roker blijft.

Hypnose om te stoppen met roken, het kan.

Effectieve methode om van het roken af te komen bij cliënt Tiny van Hassel ging het heel vloeiend.. en was ze in 3 sessie’s al gestopt. (de laatste 3 sessies waren heilzame nazorg.. ) Zij zat juist in een heftig proces omdat een dierbare plotseling overleden was. Deze dierbare had ook heel lang gerookt en nu was de maat vol bij Tiny.. ze wilde gestopt zijn op de dag van de crematie. En dat is gelukt. Soms helpt het om een pittige situatie positief aan te wenden. En dit was haar final wake up call. Lees onderaan haar review.

Hypnotherapie is dé alternatieve methode, zonder medicatie

De in Hypnose gegeven suggesties kunnen leiden tot positieve veranderingen in het denken en handelen en die zelfs ook tot uiting komen in het lichamelijk functioneren, ook op terreinen waar je met je wil (dag bewustzijn) normaalgesproken geen invloed op kunt uitoefenen; zoals het autonome zenuwstelsel, het hormonale systeem en je natuurlijke afweersysteem. Dankzij Hypnotherapie heb je op een aangename prettige manier ingang tot dit domein waarin je wel positief processen kunt beïnvloeden. Resultaten van stoppen met roken dankzij Hypnotherapie: Gevoelens van rust, optimisme en diepgaande tevredenheid na sessies worden daarom vaak genoemd..

Je wilt stoppen met roken: Hoe ziet een traject met Hypnotherapie er uit?

Het begint bij het intake consult zodat we helder in beeld krijgen waar we aan gaan werken. De sessies zijn heel goed afgestemd op jouw unieke situatie. (geen twee mensen zijn het zelfde)

  • Plan het Pakket (betaal 5 sessies en ontvang een gratis 6e  sessie) We spreken de 6 sessies af. Het traject delen we in zoals het goed past.
  • Je ontvang informatie over het stoppen met roken in de vorm van pdf oefeningen en links naar video en audio.
  • Na iedere sessie is er weer een stapsteen om te nemen. Zó ontvang je audio’s met (zelf)hypnose oefeningen en meditaties die je tussen de sessie kunt luisteren.
  • Tijdens de sessies werken we aan innerlijke obstakels, en benutten we hulpbronnen. Het traject zorgt ervoor dat het voor jou heel makkelijk is om de definitieve stappen te zetten in jouw gewenste richting.

De meeste mensen hebben na de eerste sessie al veel minder behoefte om te roken!

Review: Voorgoed gestopt met roken middels Hypnose

Ik heb hele goede ervaringen met Jouw Essentie, Hypnotherapie. En het belangrijkste is dat ik nu een tevreden niet-roker ben! Wil je echt stoppen met roken maar lukt het steeds niet?

Een aanrader.

Tiny van Hassel, Levensgenieter

Conclusie:

Stoppen met roken met hulp van Hypnotherapie, is dat makkelijk? Mijn antwoord is; Ja. het is echt heel haalbaar en aangenaam; omdat middels hypnose je onderbewustzijn wordt benut. Hier ga je makkelijk in contact met wat echt wezenlijk is voor je. En daarbij overwinnen we obstakels zoals je werkelijke saboteurs, die je eerder nog in de verslaving vast hielden, komen dan aan het licht ; we lossen dit vervolgens van binnenuit op.

En hier, in je onderbewustzijn waar we middels hypnose veilig contact maken zijn hulpbronnen om in te zetten en mogelijkheden om te benutten die je gemakkelijk voorbij je gewoontevorming en patronen brengen en helpen om in een gevoel van welbehagen te genieten waardoor roken totaal overbodig wordt.

Er zijn geen rare bijwerkingen zoals bij de meeste reguliere medicatie. Er is enkel de kans dat je ook na sessie’s met hypnose gemakkelijker in rust bent en blijft, ook ten midden van alledaagse uitdagingen omdat je effectief leert omgaan met stress. Wie wil er nou niet een beetje meer zelfvertrouwen?

Ja, ik wil Hypnotherapie

Stoppen met Roken dankzij Hypnotherapie