Bestellen en leveren

Bij Jouw Essentie is het mijn missie om jouw (online) ervaring met onze diensten en producten zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vind je een overzicht van ons gestroomlijnde bestelproces, ontworpen om jouw aankopen en toegang tot diensten snel, veilig en moeiteloos te laten verlopen.

Hoe maak je een afspraak?

Volg deze eenvoudige stappen om een afspraak in te plannen

1. Producten en diensten selecteren

Bij de verschillende diensten vind je een aanmeldformulier. Volg de stappen in het formulier en vul benodigde gegevens in voor een soepel verloop van het plannen van je afspraak.

2. Afspraak inplannen

Vervolgens ontvang je een email bericht of telefoontje om een afspraak in te plannen op het meest gunstige moment.

3. Betalen

Voorafgaand aan de afspraak komt de factuur via email bij je binnen. Afhankelijk van je verzekering kun je deze indienen bij je zorgverzekering voor (gedeeltelijke) vergoeding. Wanneer de factuur is betaald ontvang je een link naar de veilige online omgeving voor het consult.

4. Consult

Vanuit een locatie die jij het prettigst vind log je in middels de link. Hier wacht ik op je op de afgesproken tijd voor een persoonlijk online consult.

Jouw Tevredenheid, Mijn doel

Met mijn website; jouwessentie.nl streef ikernaar ernaar om jouw ervaring met onze producten en diensten zo soepel en bevredigend mogelijk te maken. Jouw vertrouwen en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit.

Hulp Nodig?

Ik sta je voor je klaar. Je kunt mij bereiken op info@jouwessentie.nl of via de contactpagina.

Scroll naar boven

Direct afspraak maken