Wil je je graag gelukkig voelen?

“De eerste stappen naar geluk…” Zo heet dit eBook. Met deze gouden tool heb je zelf geluk in je eigen hand. Ben je er klaar voor om op een nieuwe manier naar je situatie te kijken en het heft in eigen hand te nemen? In dit eBook leg ik je iets heel waardevols uit waar je voortaan wat aan hebt, er zit een schrijfoefening bij om het te leren toepassen in je leven en begeleid ik je zelfs met een Hypnose-audio naar meer autonomie, liefde en geluk.

N

Geluk van binnen; je hebt het zelf in de hand.

N

Je blijft dichter bij jezelf; ook in uitdagende situaties

N

Je leert jezelf te omarmen en dit leidt tot dieper begrip.

Sabine Land, erkend Hypnotherapeut

Met veel plezier begeleid ik de laatste 13 jaar mensen die dichter vanuit hun hart willen leven.. en daar nog wat hulp bij kunnen gebruiken. Hypnotherapie maakt dat er magie ontstaat tijdens de sessies. Iedere keer ervaren we dit opnieuw, zelfs al lijken er blokkades. Hypnose kan de energie dan helpen bevrijden. Het antwoord op jouw vragen zit vanbinnen in jouw essentie. Jij bent jouw eigen heler.. en met deze begeleiding is het mijn wens om jou dichter bij jouw eigen bron van vrijheid, plezier en dus ook geluk te brengen. Zo wordt het toch op aarde nog een beetje lichter?

Met veel liefde heb ik deze belevings-oefening gemaakt zodat je dieper kunt zakken en nieuwe lagen van jezelf kunt gaan ervaren. Ik hou ervan om een zo rijk mogelijke beleving te hebben.

Sabine Land

Therapeute

Aanbevelingen

Hi Sabine,

Je hebt je eerste like op Youtube ! !

Het is een heerlijke video – ontzettend ‘vervoerend’ je kunt echt heel diep gaan – met je ervaringen en echt even helemaal beleleven hoe het is om te ‘zijn’ met hetgeen er is…. een aanrader dus om deze vaker te beluisteren.
Dankjewel dat ik deze als eerste mag beluisteren, het doet me goed.

M. v. D.

Binnenhuis Architecte

Ontvang gratis het eBook “de eerste stappen naar Geluk”

en leer vandaag nog de gouden tool om jezelf op een bevrijdende manier te omarmen.