Garantie en Klachten

Mijn Inzet voor Jouw Tevredenheid

Bij Jouw Essentie zet ik me volledig in om jou de best mogelijke hypnotherapie te bieden. Hoewel ik volgens de algemene voorwaarden geen garantie kan geven op de resultaten van mijn diensten, beloof ik dat ik alles in het werk stel om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Ik, Sabine Land, zal altijd mijn uiterste best doen om het beste resultaat voor jou te behalen.

Mijn Dienstverlening

  1. Inspanningsverplichting: Bij Jouw Essentie werk ik volgens een inspanningsverplichting. Dit betekent dat ik mijn uiterste best doe om jou te ondersteunen en te begeleiden, maar ik kan geen garantie geven over de uitkomst van de behandelingen, tenzij expliciet schriftelijk anders is overeengekomen.
  2. Professionele Standaarden: Ik voer mijn diensten uit naar beste inzicht en vermogen, en conform de eisen die aan een professionele partij worden gesteld. Waar nodig en ter beoordeling van Jouw Essentie, kan ik bepaalde werkzaamheden laten uitvoeren door derden om een goede uitvoering van de overeenkomst te waarborgen.
  3. Termijnen: Alleen als dit expliciet schriftelijk is vastgelegd in de overeenkomst, geldt een overeengekomen termijn als een fatale termijn. In alle andere gevallen zijn de termijnen indicatief.

Klachtenprocedure

Ik hecht veel waarde aan jouw feedback en tevredenheid. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over mijn dienstverlening, dan hoor ik dit graag. Je kunt je klacht als volgt indienen:

  1. Contact opnemen: Stuur een e-mail naar mij via mijn contactpagina of bel mij. Ik zal je klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en streef ernaar om binnen 14 dagen een reactie te geven.
  2. Klachtbehandeling: Ik zal jouw klacht zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Ik neem persoonlijk contact met je op om de klacht te bespreken en een passende oplossing te vinden.
  3. Oplossingsgericht: Mijn doel is om samen met jou tot een bevredigende oplossing te komen. Ik streef ernaar om eventuele misverstanden op te helderen en de dienstverlening waar nodig aan te passen.

Jouw vertrouwen is mijn drijfveer

Bij Jouw Essentie staat jouw welzijn en tevredenheid voorop. Ik doe er alles aan om jou een veilige en betrouwbare ervaring te bieden. Jouw vertrouwen in mijn expertise en toewijding is voor mij van onschatbare waarde. Mocht je vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact met mij op via mijn contactpagina.

Samen werken we aan jouw persoonlijke groei en welzijn, met de inzet en toewijding die je van mij mag verwachten.

Scroll naar boven

Direct afspraak maken