Dankzij Hypnotherapie:

Rust en welzijn ervaren ten midden van álle levensuitdagingen

Wil je weer vrij kunnen genieten, zodat je straalt vanuit rust?

Ervaar het direct gewoon vanuit je luie stoel; waar je je veilig voelt.. Het zit in Jouw Essentie…

9

Heb je last van spanning en onbehagen?

Wellicht voel je het in je buik, borst of keel.. Is het fysiek deze spanning, of ligt het aan triggers en de sfeer?

9

Merk je afhankelijkheid van iets of iemand?

Ga je snaaien, roken, harder je best doen om goedkeuring te krijgen of zet je jezelf buiten de deur? Om die ander maar in je ruimte te houden?

9

Verdriet, schaamte, blokkade?

En je voelt je eenzaam vanbinnen en kunt er geen kant mee op? De onrust blijft terugkomen, ookal doe je zó je best?

Hypnotherapie bij welke klachten
Hypnotherapie

Hypnotherapie: Kom thuis in jezelf

Zo kan ik vanuit Rust weer STRALEN… Eindelijk begrepen worden… Gezien en gehoord.. De oefeningen en methodes van Hypnose geven ruimte in je innerlijke beleving: er ontstaat het gewenste gevoel van welbehagen en rust. Zó kan het ook. Wat een bevrijding en wat een verrijking! Nu kan ik mezelf zijn! Ja, ik wil rust.

Rust en welbehagen in mij!

Alles wat ik wenste, zat al in me.. ik hoefde het enkel te bevrijden. En te her-inneren! Het zit in mijn onderbewuste.. Nu benut ik alle hulpbronnen.

 

“Omdat Hypnotherapie mij heeft bevrijd, is het mijn levensmissie om ook jou te bevrijden.”

Ik ben dankbaar voor de vele jaren studie & levensuitdagingen

Ik werd heel jong moeder; en wilde maar 1 ding: Er ZIJN voor mijn dochter. Ik wenste namelijk een aanwezige beschikbare persoon voor haar. Zo ben ik van af mijn 20ste in het vakgebied van persoonlijke groei en therapeutische opleidingen gedoken. Het bleek precies te bieden waar ik zo veel behoefte aan had. Door Hypnotherapie en Psychotherapeutische vormen van Coaching heb me bevrijd van oude ballast en geopend voor innerlijke hulpbronnen zodat liefde alsnog diep in kon werken in mijzelf. De persoonlijke gevoels RUIMTE is onmeetbaar. Want ik ontdekte dat ik er eindelijk voor mij kon zijn..

 

Ook jij kunt weer genieten van wie jij werkelijk bent; en vol zelfvertrouwen in je leven stralen…

Lekker in je vel

Rust vanbinnen en voel weer hoe de energie echt wil stromen, onbevangen en vrij! Verrijkend.. Yes

Stralend jezelf

Ontdek hoe je jezelf kunt hervinden temidden van alle uitdagingen en triggers.. leer de tools

Je bent precies goed

Je doet er toe binnen het geheel. Ervaar weer hoe je hierin jouw unieke plaats inneemt, zodat je het verschil kunt maken in de wereld.

Ervaringen van mijn klanten

Sabine neemt je mee naar stukken in jezelf die voor veel blokkades kunnen zorgen en kan je op een hele fijne manier de handvatten geven om hier op een andere manier mee om te gaan.

Ik ben nu zó gelukkig in mijn relatie… 

Merijn Schrauwen

Tuinontwerper

Ik heb hele goede ervaringen met Jouw Essentie, Hypnotherapie. En het belangrijkste is dat ik nu een tevreden niet-roker ben! Wil je echt stoppen met roken maar lukt het steeds niet?

Een aanrader.

Tiny van Hassel

Levensgenieter

De oplossing… Het zit in Jouw Essentie

Vanuit je huis; of waar jij nu maar bent, via laptop / videobellen begeleid ik je online met deze Hypnotherapie.

Na het intake gesprek, gaan we in een aantal volgende sessies jouw doelen bereiken door te werken met de effectieve therapeutische methodes van hypnose. We benutten traumaverwerking en EFT, regressiewerk en innerlijk kind werk. Adem en rebirthing en andere therapeutische tools. Alle antwoorden zitten in jouw zelf. Ik leer je hoe je je eigen heler wordt. Je leert de tools om vol jezelf te zijn te midden van alle levens-situaties.

Alle consulten komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding van je zorgverzekeraar. Ben je aanvullend verzekerd? Neem contact op met je zorgverzekering.

Wil je weer vrij kunnen genieten, zodat je straalt vanuit rust?

Gewoon vanuit je zithoek waar je je veilig voelt.. Het zit in Jouw Essentie…

Veelgestelde vragen

Heb ik nog controle tijdens een sessie hypnose?

Jazeker, je bent er helemaal bij. En dat is ook de bedoeling. We werken thrapeutisch met hypnose. Het is dus juist ook de bedoeling dat je vol bewustzijn contact maakt met je innerlijke beleving. En daar ben je heel gefocust mee bezig. 

Hypnose is goed te vergelijken met het lezen van een boek, of het kijken van een film. Je gaat er heerlijk in op en hoort bv. niet het geluid van de buurkinderen. Terwijl je opveert als je liefde een appje stuurt.

 

 

Krijg ik Hypnotherapie vergoed?

Alle sessies/consulten komen in aanmerking voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekering. Ze vallen onder de noemer: ‘alternatieve geneeswijzen’.

Hoe gaat de vergoeding in zijn werk?

  1. Voorafgaand aan de sessie stuur ik je een betaalverzoek zodat je het kunt overmaken. Na afloop van de sessie(‘s) stuur ik je de voldane factuur per e-mail op.
  2. Deze factuur stuur je door naar je zorgverzekeraar.
  3. Na 3-5 werkdagen wordt de vergoeding op je rekening gestort (de IBAN die bij hun bekend is)

Wat kan ik nog meer met mijn factuur?

  • Bewaar een kopie voor je boekhouding en bij de jaaropgave van de belasting kún je hem indienen als ‘bijzondere ziektekosten’.
  • In sommige gevallen kan een werkgever ook meedenken over jouw traject. Bespreek dit met je leidinggevende.

Voorbeeld vergoeding van het pakket

Je wilt het pakket van 6 sessies, je ontvangt dan ook 6 facturen à 112,50 die allen in te dienen zijn bij de zorgverzekeraar. Hier overheen komt dus nog de korting vanuit je aanvullende pakket.

Kan hypnose ook benut worden bij kinderen? En hoe werkt dat?

Kinderen zijn over het algemeen heel ontvankelijk voor hypnose en vinden visualisaties ook prettig. Wellicht omdat het kind nog heel dicht bij de eigen Essentie is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij heel jonge kinderen geef ik de voorkeur aan werken via de ouders. Dan belasten we het kind zo min mogelijk met het verhaal. Bv. de intake met de ouders en daarna een of enkele sessie’s in afstemming samen met ouders.

Pubers komen doorgaans graag zonder ouders.

Is Hypnotherapie een bewezen methode?

Hypnotherapie krijgt steeds meer een plekje binnen de erkende gezondheidszorg. Gelukkig maar.. want het werkt heel effectief. Met Hypnotherapie slaan we als het ware een brug tussen je bewuste en je onderbewuste. Hier vinden diepgaande veranderingen plaats tot op cel niveau. Wil je meer te weten komen over hoe Hypnose zijn plekje heeft verovert in de complementaire geneeskunde. De plek tussen alternatief en regulier?

Hoe gaat het in zijn werk?

 

 

Hoe communiceert mijn onderbewustzijn met mij?

 

Via innerlijke indrukken op heel veel verschillende lagen:

  • Via beelden: bv. kleuren, vormen, personen, tafferelen en herinneringen.
  • Via geluiden: je beleeft als het ware de dingen die zijn gezegd. Of je hoort de innerlijke stem die er door je heen gaat. Muziek.. en hoe het klinkt.
  • Via reuk en smaak: je herinnert je de geur of stelt je voor hoe het proeft.
  • Via het gevoel. Emotionele sensaties en gevoelsindrukken die je met je hele lichaam en je hele gestalte kunt waarnemen

Deze indrukken zijn heel letterlijk of juist symbolisch.. net zoals in je dromen.  

En het geeft niet welk voorkeurssysteem je hebt qua innerlijke beleving: je wordt er veel beter in tijdens de sessies om alle lagen in jezelf te gaan ervaren en benutten.

Werkt hypnose wel bij mij als ik me slecht kan ontspannen?

Hypnose is iets dat je steeds verder kunt verdiepen en benutten. Meestal lukt het bij iedereen om in een staat van ontspanning en welbehagen te komen.

Ookal is er soms eerst wat onrust.. en nou juist dáár gaan we iets mee doen. Zodat je er doorheen komt.

Rust is een natuurlijke staat van ‘zijn’.. je kunt het leren.. het zit al in je.

Hoe mijn cliënten hypnotherapie met mij ervaren

Ha lieve Sabine,

en óf het een positief effect heeft!!! Voel me weer zekerder, steviger, en reageer weer meer vanuit zuiverheid. En er komt veel verdriet los en het komt er nu ook uit, dus dat is ook heel fijn!

Jij bent zó goed in wat je doet.

Lieve Groet,

Anja

Gastouder, Homeopaat

Een enorm lieve vrouw waar je jezelf op je gemak voelt en die net dat beetje extra voor je zal doen. Ze heeft me geholpen om weer mezelf te vinden en te ZIJN, maar dan net een beetje sterker. Absoluut een aanrader voor mensen die moeite zullen hebben om zichzelf open te stellen, gezien ze zo fijn is in de omgang zal dit snel verdwenen zijn. Mocht het ooit weer nodig zijn, is er maar één plek waar ik terug naartoe zal gaan.

Asha Kleis

Grafisch Designer

Sabine Land

Coach, Hypnotherapeut en Levensgenieter

Kom weer thuis in jezelf... en ervaar welzijn...

Laten we samen kijken hoe deze therapie jou hier kan brengen.

Het zit al in je…