NBVH

Kwaliteit en Betrouwbaarheid in Hypnotherapie

Jouw Essentie hecht veel waarde aan kwaliteit in hypnotherapie. Daarom ben ik trots lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH). Maar wat is de NBVH precies, en waarom is het zo belangrijk voor jou als cliƫnt?

Wat is de NBVH?

De Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) is een toonaangevende organisatie die zich inzet voor de kwaliteit en professionaliteit van hypnotherapeuten in Nederland. En ze biedt uitgebreide informatie over ‘wat hypnotherapie precies is.’ Leden van de NBVH hebben een uitgebreide vierjarige opleiding afgerond op HBO -niveau en voldoen aan kwaliteitseisen. Denk ook aan het volgen van intervisies, bijscholingen en trainingen. Dit waarborgt dat je als cliĆ«nt altijd in goede handen bent bij een NBVH-erkende therapeut.

Waarom ben ik lid van de NBVH?

Mijn lidmaatschap bij de NBVH is een waarborg voor jou als cliƫnt. En geeft de mogelijkheid tot financiƫle vergoeding van ieder consult. Het biedt zekerheid dat je werkt met een goed opgeleide en professionele hypnotherapeut. De NBVH ondersteunt mij met continue bijscholing en een netwerk van collega-professionals, waardoor ik altijd up-to-date ben met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Voordelen voor jou als cliƫnt:

  • Kwaliteit en Veiligheid: Hypnotherapeuten die zijn aangesloten bij de NBVH hebben een gedegen vierjarige opleiding gevolgd.
  • Vergoeding Zorgverzekering: Veel zorgverzekeraars vergoeden behandelingen door NBVH-therapeuten vanuit het aanvullende pakket.
  • Professionele Ondersteuning: De NBVH biedt een sterk netwerk en continue bijscholing voor haar leden, wat resulteert in hoogwaardige therapie.
  • Daarnaast vermeld ik op elke factuur mijn persoonlijke AGB-code als therapeut. Deze codes zijn belangrijke identificatienummers die zorgverzekeraars gebruiken om de registratie en kwaliteit van de zorgverlener te verifiĆ«ren. Door deze codes op de factuur te vermelden, kunnen mijn cliĆ«nten deze eenvoudig indienen bij hun zorgverzekeraar. Dit zorgt voor een vlotte en correcte afhandeling van de gedeeltelijke vergoeding per consult.

Als lid van de NBVH ben ik ook aangesloten bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit dubbele lidmaatschap versterkt mijn professionaliteit en biedt jou nog meer voordelen. Lees meer over de RBCZ op de speciale RBCZ-pagina.

Scroll naar boven

Direct afspraak maken