Over Sabine

Sabine Land van Jouw Essentie

Van Schaduw naar Licht: Mijn Reis naar Zelfhelend Leven

Sabine Land, erkend Hypnotherapeut
Lid van de NBVH

Ik ben een veelzijdige vrouw met een scala aan levenservaringen in alle kleuren van de regenboog (en zogezegd ook de donkere tinten) Ik heb ze kunnen verwerken & accepteren hierdoor voel ik me nu rijk.

Dat is niet dus niet altijd zo geweest. Ik had last van spanningen die ik van huis uit meekreeg, ondanks alle goede bedoelingen van mijn ouders. Ik was emotioneel gezien gaan zorgen voor ze, en mezelf gaan wegcijferen. Ik dacht dat ik wel van mijzelf hield, maar eigenlijk was ik niet werkelijk aanwezig in mezelf. Dit uitte zich in sarcastische opmerkingen over mezelf en het wegwuiven van de realiteit of bv. een compliment. In de plaats daarvan was ik veel te veel bezig met de ander. Diep vanbinnen was ik zelf leeg. Eigenlijk was mijn ‘vat-van-liefde’ gebarsten.

Pittige uitdagingen op mijn pad. Zo heb ik vanaf mijn 20ste mijn dochter zonder partner opgevoed en toch getracht een juiste metgezel te vinden. Een heel avontuur. Voor mijn lieve dochtertje wenste ik maar 1 ding: een liefdevolle aanwezige moeder. En dat bracht me op het pad van zelfontwikkeling. Ik was enorm gedreven. Dit pad was magnetisch voor me. Ik kon niet anders dan groeien.

Door persoonlijke groei en het benutten van de methodes die ik heb geleerd dankzij Hypnotherapie is mijn leven verdiept, verrijkt en gezegend.

Ik heb ontdekt dat ik mijn eigen Heler Bén.

Sinds 2008 voer ik mijn praktijk en dit doe ik met heel veel plezier…

Nu ben ik inmiddels moeder van twee prachtige kinderen: mijn zoon Gawen is 14 jaar en mijn dochter, Lilu is 21 jaar. En ik ben blij met mijn geliefde Wouter. Samen hebben wij een droom: Zelfvoorzienend leven in ons voedselbos.

Hoe cliënten mij ervaren

Sabine Land, een super lieve eerlijke vrouw.
Ze heeft me zoveel van mezelf laten zien.
Sabine neemt echt de tijd voor Je.

– Esther March

Mijn ervaring

Hermiaanse Psychotherapie

2 jarige beroepsopleiding. Ik heb hier geleerd over regressie technieken, innerlijk kind werk, ademtherapie en familieopstellingen. Werken met dromen en archetypes, Eriksoniaanse taaltechnieken en nog veel meer.

Hypnotherapie

4 jarige opleiding. Ik heb gedegen methodes geleerd om Hypnose op therapeutische manier te benutten. Traumaverwerking en het aanleren van zelfliefde en gezonde mindset op een diep level. De consulten worden door de zorgverzekering gedeeltelijk vergoed.

Psychosociale en Medische Basis

2 x 1 jaar alles over het lichaam en de psyche. Op HBO-niveau. Onderdeel van de erkenning als therapeut zodat vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk is. De eerste Medische Basis was 1e jaar van de School voor Homeopathie.

Verrijkende bijscholingen


EFT
, Hypnose en bevallen, Reiki, Verbindend Communiceren, Voorouder Regressie, EMDR, Stembevrijding, Energetisch lichaamswerk, Systemisch werk. Eenzijdig Relaties Verbeteren. Meditatie, Yoga.

Scroll naar boven

Direct afspraak maken