Veilig betalen

Jouw veiligheid, onze Prioriteit bij Jouw Essentie

Bij Jouw Essentie nemen we de veiligheid van jouw financiële transacties uiterst serieus. We zorgen ervoor dat elke interactie met onze diensten veilig en betrouwbaar is, zodat je met vertrouwen gebruik kunt maken van onze hypnotherapie services.

Hoe wij jouw betalingen beveiligen

Wij gebruiken geavanceerde technologieën om de veiligheid van jouw financiële gegevens te garanderen. Hier vind je meer informatie over onze veiligheidsmaatregelen en betalingsopties.

SSL-Certificaat

Onze website en online diensten zijn beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) encryptie, waardoor jouw persoonlijke en financiële gegevens veilig worden overgedragen.

Veilige betaalmethoden

Wij bieden een veilige betaalmethode aan voor onze diensten via een betaalverzoek, dat je eenvoudig kunt voldoen met elke willekeurige Europese bankapp. Deze methode voldoet aan strenge veiligheidsstandaarden.

Fraudepreventie

We monitoren continu om ongeautoriseerde of verdachte activiteiten te detecteren en te voorkomen. Bij vermoeden van fraude ondernemen we direct actie.

Privacybescherming

Jouw privacy is essentieel voor ons. We behandelen jouw persoonlijke en financiële informatie met de hoogste vertrouwelijkheid en delen deze nooit zonder jouw toestemming.

Tips voor veilig online betalen

  • Gebruik altijd een beveiligde internetverbinding bij financiële transacties.
  • Deel nooit je inloggegevens of wachtwoorden met anderen.
  • Controleer regelmatig je bankafschriften om ongewone activiteiten snel te identificeren.

Heb je vragen of zorgen?

Als je vragen hebt over de veiligheid van jouw transacties of hulp nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn er om je te ondersteunen en zorgen weg te nemen.

Jouw vertrouwen is mijn drijfveer

Bij Jouw Essentie streven we ernaar om jou een veilige en betrouwbare ervaring te bieden bij het gebruik van onze diensten. Jouw vertrouwen in onze expertise en integriteit is voor ons van onschatbare waarde.

Scroll naar boven

Direct afspraak maken